Köszönöm érdeklődését, hogy megtekinti honlapomat.


Molnár László vagyok, budapesti zenész.
Nem kívánok magamról sokat írni, mivel szerintem a múlt sikereinél sokkal fontosabbak a jelen sikerei.
Gyermekkoromban klasszikus zongorát tanultam, majd komolyzenész szüleim csalódására érdeklődésem már tizennégy évesen inkább a pop-rock irányába fordult. Tizenhétévesen könyörgésemre apám megvette az első orgonámat (akkortájt a szintetizátor még nem volt elterjedve). Ettől kezdve azt hittem minden adott a világhírnévhez.
Néhány évet töltöttem különböző rockzenekarokban, de az első aranylemezem mégsem született meg. Rájöttem ha ebből akarok megélni, a szórakoztatózenével több lehetőségem adódik.
Vendéglátó zenészként itthon kezdtem el dolgozni és tovább folytattam a zongoratanulást, de már a tánczenész stúdióban. Két év gyakorlás után sikeres vizsgát tettem, és megkaptam a hivatásos előadóművészi engedélyemet.Ezt követően közel húsz évig itthon, és külföldön zenéltem különböző éttermekben, szállodákban.
Több mint tíz évig jártam a világot. Németországtól indulva egész az Egyesült Arab Emirátusokig jutottam. Luxushajós szerződéseim jóvoltából harminc országban jártam, ami hatalmas élményt jelentett számomra.
Most már huzamos ideje itthon vagyok, és főleg rendezvényeken, esküvőkön lépek fel, büszkén mondhatom a megrendelőim megelégedésére.
Azt vallom a zenei minőség mellé ugyanolyan fontos a feladathoz való jó hozzállás, mert csak egy lelkes zenész képes a hangulatot felizzítani.

Remélem honlapom tartalma elnyeri tetszését, és megtisztel felkérésével.

Sok sikert kívánok közelgő rendezvénye megszervezéséhez.
Üdvözlettel Molnár László